Organitzar la primera comunió al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort. Truca ara: +376 367 864

Organitzar la primera comunió al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort. Restaurant dirigit per l'equip de la famosa i acreditada Borda Xixerella. Possiblement la millor Borda típica Andorrana. Truca ara: +376 367 864

Organitzar la primera comunió al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort. Ha arribat l’any que el teu fill faci la comunió. És el moment d’organitzar aquell dia que suposarà una fita a la seva vida. Si mai no heu organitzat una comunió. Al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort hem fet una llista dels principals passos per ordre, per facilitar-te la preparació de l’esdeveniment.

Organitzar la primera comunió al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort. Ha arribat l’any que el teu fill faci la comunió. És el moment d’organitzar aquell dia que suposarà una fita a la seva vida. Si mai no heu organitzat una comunió. Al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort hem fet una llista dels principals passos per ordre, per facilitar-te la preparació de l’esdeveniment. Elecció de la data i el lloc de la comunió: La Torrada a Xixerella Resort, restaurant dirigit per l'equip de la famosa i acreditada Borda Xixerella (Possiblement la millor Borda típica Andorrana) El primer que hauràs de fer és triar la data i el lloc de la cerimònia. Aquest punt dependrà de com sigui la comunió del teu nen/a: en grup o individual. En cas que sigui en grup, la parròquia o col·legi són els que divideixen els nens en diferents dates, i per tant són els que ens indicaran la data de la celebració. En cas que la comunió sigui individual, seran els pares els que escullen la data de celebració en funció de la disponibilitat de la parròquia o església on decideixin realitzar la celebració. Truca ara i demana dia i sala per a la comunió de la teva filla o del teu fill. Només has de tenir en compte que a més de fer menús adaptats a tots, a La Torrada tenim una gran terrassa on és podent organitzar jocs i on els teus fills i els teus amics podran gaudir d'una magnífica festa de la primera comunió.

  • Elecció de la data i el lloc de la comunió: La Torrada a Xixerella Resort, restaurant dirigit per l’equip de la famosa i acreditada Borda Xixerella (Possiblement la millor Borda típica Andorrana)

El primer que hauràs de fer és triar la data i el lloc de la cerimònia. Aquest punt dependrà de com sigui la comunió del teu nen/a: en grup o individual.

En cas que sigui en grup, la parròquia o col·legi són els que divideixen els nens en diferents dates, i per tant són els que ens indicaran la data de la celebració.

En cas que la comunió sigui individual, seran els pares els que escullen la data de celebració en funció de la disponibilitat de la parròquia o església on decideixin realitzar la celebració. Truca ara i demana dia i sala per a la comunió de la teva filla o del teu fill. Només has de tenir en compte que a més de fer menús adaptats a tots, a La Torrada tenim una gran terrassa on és podent organitzar jocs i on els teus fills i els teus amics podran gaudir d’una magnífica festa de la primera comunió.

Organitzar la primera comunió al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort. Ha arribat l’any que el teu fill faci la comunió. És el moment d’organitzar aquell dia que suposarà una fita a la seva vida. Si mai no heu organitzat una comunió. Al Restaurant La Torrada a Xixerella Resort hem fet una llista dels principals passos per ordre, per facilitar-te la preparació de l’esdeveniment. Elecció de la data i el lloc de la comunió: La Torrada a Xixerella Resort, restaurant dirigit per l'equip de la famosa i acreditada Borda Xixerella (Possiblement la millor Borda típica Andorrana) El primer que hauràs de fer és triar la data i el lloc de la cerimònia. Aquest punt dependrà de com sigui la comunió del teu nen/a: en grup o individual. En cas que sigui en grup, la parròquia o col·legi són els que divideixen els nens en diferents dates, i per tant són els que ens indicaran la data de la celebració. En cas que la comunió sigui individual, seran els pares els que escullen la data de celebració en funció de la disponibilitat de la parròquia o església on decideixin realitzar la celebració. Truca ara i demana dia i sala per a la comunió de la teva filla o del teu fill. Només has de tenir en compte que a més de fer menús adaptats a tots, a La Torrada tenim una gran terrassa on és podent organitzar jocs i on els teus fills i els teus amics podran gaudir d'una magnífica festa de la primera comunió.

By admin

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Bon dia | Buenos dias