La Massana Ciclista, un segell identificatiu per enriquir l’experiència dels visitants.

La Massana Ciclista, un segell identificatiu per enriquir l’experiència dels visitants. S’engega la primera fase del projecte, amb la col·laboració dels restaurants Les conselleres de Turisme i Dinamització Comercial, Mònica Solé i Bet Rossell, han presentat el nou projecte La Massana Ciclista, que sorgeix del Pla Cicloturístic, en el qual el Comú està treballant des de fa dos anys, conjuntament amb el sector turístic de la parròquia. Les han acompanyat les assessores del projecte, Xary Rodríguez i Cathy Labouyrie, a més de la dissenyadora del nou logotip, Jennifer Ferrer, i la cap de Turisme, Emma Jiménez. Com ha exposat la consellera Mònica Solé, des de fa molts anys la Massana s’ha convertit en la parròquia de la bicicleta: d’una banda, amb l’organització de grans esdeveniments, com la Copa del Món o els pròxims Mundials, i, d’altra banda, amb l’aplicació de les accions sorgides en el Pla de Cicloturisme, com la instal·lació d’aparcabicicletes, la creació de rutes ebike o la diversificació de zones per a la pràctica segura de la bicicleta. Ara es fa un pas endavant, amb el segell La Massana Ciclista, “un segell molt potent perquè la dissenyadora ha sabut incloure les diferents modalitats de bicicleta, amb les rodes de la bicicleta de muntanya i de carretera. Per tant, es crea una identitat única dins l’estratègia cicloturística de la Massana”, ha afirmat Solé. El segell La Massana Ciclista es veurà ben aviat en diferents suports, com un mallot (que serà el producte estrella), ampolles, gorres, bosses o guants. Però un dels objectius principals de crear aquest segell és involucrar directament els establiments de la Massana. En la primera fase, es contactarà amb tots els restaurants de la parròquia que vulguin tenir aquest distintiu, que “s’hi podran adherir de forma gratuïta, complint uns requisits, ja que l’objectiu és millorar l’experiència dels nostres visitants ciclistes”, ha afirmat la consellera Bet Rossell. Amb aquest segell, el ciclista sabrà que l’establiment els oferirà aigua i fruita, a més de disposar d’inflador de rodes i altres eines, espai per deixar les bicis i punts de càrrega d’e-bikes. També es dona l’opció als establiments perquè facin les seves pròpies promocions, com descomptes o menús especials. Solé i Rossell han remarcat que amb aquest projecte s’uneixen dos dels pilars estratègics de la Massana: el ciclisme i la gastronomia. L’assessora i ciclista, Xary Rodríguez, ha recordat que els ciclistes comencen i acaben les trobades amb un àpat i, que, per tant, amb aquest projecte s’enriquirà l’experiència de la comunitat ciclista. Es preveu que el projecte es materialitzi a finals de març, amb la col·locació dels primers distintius.

La Massana Ciclista, un segell identificatiu per enriquir l’experiència dels visitants. S’engega la primera fase del projecte, amb la col·laboració dels restaurants

Les conselleres de Turisme i Dinamització Comercial, Mònica Solé i Bet Rossell, han presentat el nou projecte La Massana Ciclista, que sorgeix del Pla Cicloturístic, en el qual el Comú està treballant des de fa dos anys, conjuntament amb el sector turístic de la parròquia. Les han acompanyat les assessores del projecte, Xary Rodríguez i Cathy Labouyrie, a més de la dissenyadora del nou logotip, Jennifer Ferrer, i la cap de Turisme, Emma Jiménez.

La Massana Ciclista, un segell identificatiu per enriquir l’experiència dels visitants. S’engega la primera fase del projecte, amb la col·laboració dels restaurants Les conselleres de Turisme i Dinamització Comercial, Mònica Solé i Bet Rossell, han presentat el nou projecte La Massana Ciclista, que sorgeix del Pla Cicloturístic, en el qual el Comú està treballant des de fa dos anys, conjuntament amb el sector turístic de la parròquia. Les han acompanyat les assessores del projecte, Xary Rodríguez i Cathy Labouyrie, a més de la dissenyadora del nou logotip, Jennifer Ferrer, i la cap de Turisme, Emma Jiménez. Com ha exposat la consellera Mònica Solé, des de fa molts anys la Massana s’ha convertit en la parròquia de la bicicleta: d’una banda, amb l’organització de grans esdeveniments, com la Copa del Món o els pròxims Mundials, i, d’altra banda, amb l’aplicació de les accions sorgides en el Pla de Cicloturisme, com la instal·lació d’aparcabicicletes, la creació de rutes ebike o la diversificació de zones per a la pràctica segura de la bicicleta. Ara es fa un pas endavant, amb el segell La Massana Ciclista, “un segell molt potent perquè la dissenyadora ha sabut incloure les diferents modalitats de bicicleta, amb les rodes de la bicicleta de muntanya i de carretera. Per tant, es crea una identitat única dins l’estratègia cicloturística de la Massana”, ha afirmat Solé. El segell La Massana Ciclista es veurà ben aviat en diferents suports, com un mallot (que serà el producte estrella), ampolles, gorres, bosses o guants. Però un dels objectius principals de crear aquest segell és involucrar directament els establiments de la Massana. En la primera fase, es contactarà amb tots els restaurants de la parròquia que vulguin tenir aquest distintiu, que “s’hi podran adherir de forma gratuïta, complint uns requisits, ja que l’objectiu és millorar l’experiència dels nostres visitants ciclistes”, ha afirmat la consellera Bet Rossell. Amb aquest segell, el ciclista sabrà que l’establiment els oferirà aigua i fruita, a més de disposar d’inflador de rodes i altres eines, espai per deixar les bicis i punts de càrrega d’e-bikes. També es dona l’opció als establiments perquè facin les seves pròpies promocions, com descomptes o menús especials. Solé i Rossell han remarcat que amb aquest projecte s’uneixen dos dels pilars estratègics de la Massana: el ciclisme i la gastronomia. L’assessora i ciclista, Xary Rodríguez, ha recordat que els ciclistes comencen i acaben les trobades amb un àpat i, que, per tant, amb aquest projecte s’enriquirà l’experiència de la comunitat ciclista. Es preveu que el projecte es materialitzi a finals de març, amb la col·locació dels primers distintius.

Com ha exposat la consellera Mònica Solé, des de fa molts anys la Massana s’ha convertit en la parròquia de la bicicleta: d’una banda, amb l’organització de grans esdeveniments, com la Copa del Món o els pròxims Mundials, i, d’altra banda, amb l’aplicació de les accions sorgides en el Pla de Cicloturisme, com la instal·lació d’aparcabicicletes, la creació de rutes ebike o la diversificació de zones per a la pràctica segura de la bicicleta.
Ara es fa un pas endavant, amb el segell La Massana Ciclista, “un segell molt potent perquè la dissenyadora ha sabut incloure les diferents modalitats de bicicleta, amb les rodes de la bicicleta de muntanya i de carretera. Per tant, es crea una identitat única dins l’estratègia cicloturística de la Massana”, ha afirmat Solé.

El segell La Massana Ciclista es veurà ben aviat en diferents suports, com un mallot (que serà el producte estrella), ampolles, gorres, bosses o guants.
Però un dels objectius principals de crear aquest segell és involucrar directament els establiments de la Massana. En la primera fase, es contactarà amb tots els restaurants de la parròquia que vulguin tenir aquest distintiu, que “s’hi podran adherir de forma gratuïta, complint uns requisits, ja que l’objectiu és millorar l’experiència dels nostres visitants ciclistes”, ha afirmat la consellera Bet Rossell. Amb aquest segell, el ciclista sabrà que l’establiment els oferirà aigua i fruita, a més de disposar d’inflador de rodes i altres eines, espai per deixar les bicis i punts de càrrega d’e-bikes. També es dona l’opció als establiments perquè facin les seves pròpies promocions, com descomptes o menús especials.

Solé i Rossell han remarcat que amb aquest projecte s’uneixen dos dels pilars estratègics de la Massana: el ciclisme i la gastronomia. L’assessora i ciclista, Xary Rodríguez, ha recordat que els ciclistes comencen i acaben les trobades amb un àpat i, que, per tant, amb aquest projecte s’enriquirà l’experiència de la comunitat ciclista.
Es preveu que el projecte es materialitzi a finals de març, amb la col·locació dels primers distintius.

By admin

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Bon dia | Buenos dias