Anem de calçotada a Xixerella a La Torrada Restaurant. Els Calçots s’acostumen a menjar tot fent una festa.

La Torrada a Xixerella és un restaurant molt conegut a la Massana al Principat d'Andorra, per les delicioses calçotades. Els calçots són una varietat de ceba dolça i allargada que es rosteix a la graella i s'acompanya de salsa romesco, que és una barreja de tomàquet, pebrot, all, oli d'oliva i ametlles… amb algun secret del nostre xef. La salsa romesco és el complement perfecte per als calçots, ja que el sabor lleugerament picant i la textura cremosa realcen el sabor dels calçots. A La Torrada, la salsa romesco es prepara de forma casolana i se serveix fresca del dia juntament amb els calçots rostits, cosa que garanteix una experiència gastronòmica única i molt deliciosa. A més de les calçotades, La Torrada ofereix una àmplia varietat de plats de la cuina tradicional andorrana, carns rostides i plats elaborats amb el saber fer del nostre expert xef, així com opcions vegetarianes i sense gluten per satisfer les necessitats de tots els comensals. L'ambient acollidor, les instal·lacions renovades amb tot luxe de detalls, taules noves i molt àmplies, cadires de disseny còmodes de les que no t'aixecaries, ja que és un tema molt important dels que molts s'obliden. Amb el millor servei amable, cordial i discret fan que l'experiència a La Torrada de Xixerella sigui inoblidable. A més, l'àmplia distància entre taules converteixen La Torrada, en un espai ideal per mantenir dinars i sopars de negocis amb la màxima privadesa. Et convidem a tastar la deliciosa calçotada a La Torrada a Xixerella! I moltes coses més com les costelles de Vedella i Bou (Chuletón) i els entrecots prèmium de les millors races bovines disponibles no només a Espanya sinó a Europa.

Anem de calçotada a Xixerella La Torrada Restaurant. Els Calçots s'acostumen a menjar tot fent una festa. Anar de calçotada comporta reunir amics o familiars al voltant d'una taula i una brasa, on es couran els calçots. Ja hem sentit a parlar en més d'una ocasió de la importància de menjar productes de temporada. Escollir aliments de temporada és bo per la salut, el medi ambient i també es nota en el preu. Quan consumim, per exemple, les verdures que toquen en funció de la temporada de l'any, les ingerim en el seu millor moment, en el seu punt òptim de maduració. I això es nota en el seu gust, aroma i textura. A més, en haver estat recol·lectats en el moment idoni, presenten un contingut més elevat en vitamines i minerals. I això passa amb el producte que presentem avui, el calçot.

Anem de calçotada a Xixerella La Torrada Restaurant. Els Calçots s’acostumen a menjar tot fent una festa. Anar de calçotada comporta reunir amics o familiars al voltant d’una taula i una brasa, on es couran els calçots.
Ja hem sentit a parlar en més d’una ocasió de la importància de menjar productes de temporada. Escollir aliments de temporada és bo per la salut, el medi ambient i també es nota en el preu. Quan consumim, per exemple, les verdures que toquen en funció de la temporada de l’any, les ingerim en el seu millor moment, en el seu punt òptim de maduració. I això es nota en el seu gust, aroma i textura. A més, en haver estat recol·lectats en el moment idoni, presenten un contingut més elevat en vitamines i minerals. I això passa amb el producte que presentem avui, el calçot.

 

By admin

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Bon dia | Buenos dias