Receptes d’ahir i de sempre. T’agradaria saber com es cuina un trinxat amb crosta o la típica escudella andorrana?

Receptes d’ahir i de sempre. T’agradaria saber com es cuina un trinxat amb crosta o la típica escudella andorrana? Aquí et deixem un llistat amb les receptes dels plats més tradicionals del país. Elaborats amb productes de km 0. Et lleparàs els dits! RECEPTES DE CUINA ANDORRANA CAT Volem donar les gràcies a: Roger Biosca Miquel Canturri Carles Flinch Dolors Pal Pep Ramos Josep M. Troguet Així com a: Sebastien Besnier Marcel Besolí Guillem Marquet Eric Marty Marc Mora i Casimir Arajol Diana Oliveira Bartumeu Gabriel Christian Zanchetta Volem destacar la implicació i la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Andorra Turisme i Unió Hotelera d'Andorra. Autèntics Hotels d'Andorra ... I cal expressar el nostre agraïment a totes les altres persones que han participat en la creació d’aquest receptari. La seva labor i col·laboració han estat indispensables perquè ara puguem transmetre aquests coneixements pràctics sobre la cuina i els plats típics del nostre territori. D’aquests plats, a banda, també en podeu gaudir als diversos i excel·lents restaurants que us esperen a Andorra. No només hi trobareu aquestes i altres elaboracions tradicionals de les nostres valls, sinó moltes altres, innovadores i també internacionals.

Receptes d’ahir i de sempre. T’agradaria saber com es cuina un trinxat amb crosta o la típica escudella andorrana? Aquí et deixem un llistat amb les receptes dels plats més tradicionals del país. Elaborats amb productes de km 0. Et lleparàs els dits!

RECEPTES DE CUINA ANDORRANA CAT

Receptes d’ahir i de sempre. T’agradaria saber com es cuina un trinxat amb crosta o la típica escudella andorrana? Aquí et deixem un llistat amb les receptes dels plats més tradicionals del país. Elaborats amb productes de km 0. Et lleparàs els dits! RECEPTES DE CUINA ANDORRANA CAT Volem donar les gràcies a: Roger Biosca Miquel Canturri Carles Flinch Dolors Pal Pep Ramos Josep M. Troguet Així com a: Sebastien Besnier Marcel Besolí Guillem Marquet Eric Marty Marc Mora i Casimir Arajol Diana Oliveira Bartumeu Gabriel Christian Zanchetta Volem destacar la implicació i la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Andorra Turisme i Unió Hotelera d'Andorra. Autèntics Hotels d'Andorra ... I cal expressar el nostre agraïment a totes les altres persones que han participat en la creació d’aquest receptari. La seva labor i col·laboració han estat indispensables perquè ara puguem transmetre aquests coneixements pràctics sobre la cuina i els plats típics del nostre territori. D’aquests plats, a banda, també en podeu gaudir als diversos i excel·lents restaurants que us esperen a Andorra. No només hi trobareu aquestes i altres elaboracions tradicionals de les nostres valls, sinó moltes altres, innovadores i també internacionals.

 

Volem donar les gràcies a:
Roger Biosca
Miquel Canturri
Carles Flinch
Dolors Pal
Pep Ramos
Josep M. Troguet
Així com a:
Sebastien Besnier
Marcel Besolí
Guillem Marquet
Eric Marty
Marc Mora
i
Casimir Arajol
Diana Oliveira
Bartumeu Gabriel
Christian Zanchetta
Volem destacar la implicació i la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Andorra Turisme i Unió Hotelera d’Andorra. Autèntics Hotels d’Andorra
… I cal expressar el nostre agraïment a totes les altres persones que han participat en la creació d’aquest receptari. La seva labor i col·laboració han estat indispensables perquè ara puguem transmetre aquests coneixements pràctics sobre la cuina i els plats típics del nostre territori. D’aquests plats, a banda, també en podeu gaudir als diversos i excel·lents restaurants que us esperen a Andorra. No només hi trobareu aquestes i altres elaboracions tradicionals de les nostres valls, sinó moltes altres, innovadores i també internacionals.

Receptes d’ahir i de sempre. T’agradaria saber com es cuina un trinxat amb crosta o la típica escudella andorrana? Aquí et deixem un llistat amb les receptes dels plats més tradicionals del país. Elaborats amb productes de km 0. Et lleparàs els dits!

RECEPTES DE CUINA ANDORRANA CAT

Volem donar les gràcies a:
Roger Biosca
Miquel Canturri
Carles Flinch
Dolors Pal
Pep Ramos
Josep M. Troguet
Així com a:
Sebastien Besnier
Marcel Besolí
Guillem Marquet
Eric Marty
Marc Mora
i
Casimir Arajol
Diana Oliveira
Bartumeu Gabriel
Christian Zanchetta
Volem destacar la implicació i la col·laboració del Ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat Andorra Turisme i Unió Hotelera d'Andorra. Autèntics Hotels d'Andorra
... I cal expressar el nostre agraïment a totes les altres persones que han participat en la creació d’aquest receptari. La seva labor i col·laboració han estat indispensables perquè ara puguem transmetre aquests coneixements pràctics sobre la cuina i els plats típics del nostre territori. D’aquests plats, a banda, també en podeu gaudir als diversos i excel·lents restaurants que us esperen a Andorra. No només hi trobareu aquestes i altres elaboracions tradicionals de les nostres valls, sinó moltes altres, innovadores i també internacionals.

By admin

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Bon dia | Buenos dias