PRESENTACIÓ A LA TORRADA A XIXERELLA | LA MASSANA FOGONS 2024 | Cuina d’hivern, inclusió i fusió.

PRESENTACIÓ A RESTAURANT LA TORRADA A XIXERELLA PARC LA MASSANA FOGONS 2024 Cuina d'hivern, inclusió i fusió En aquesta nova edició de la Massana Fogons Cuina d'hivern 2024 posem l'accent en apreciar dos pilars essencials de la Gastronomia Sostenible

PRESENTACIÓ A RESTAURANT LA TORRADA A XIXERELLA PARC LA MASSANA FOGONS 2024 Cuina d’hivern, inclusió i fusió En aquesta nova edició de la Massana Fogons Cuina d’hivern 2024 posem l’accent en apreciar dos pilars essencials de la Gastronomia Sostenible: la inclusió i la diversitat.
Aquesta aposta per la inclusió i la diversitat reflecteix la riquesa culinària i cultural de la parròquia amb una varietat de restaurants amb cuines del món, destacant la tendència de la cuina fusió.
La “Third Culture Cuisine” o cuina de tercera cultura fa referència a una cuina que emergeix com a resultat de la interacció i fusió de dues cultures diferents creant una tercera cultura culinària única. En aquesta edició aquesta tercera cultura destaca com a element clau, reflectint la diversitat i la innovació en la gastronomia local.
Celebrem la fusió de sabors, tècniques i ingredients que emergeix quan dues cultures culinàries es converteixen en una entitat pròpia, creant una experiència gastronòmica única i vibrant. Que gaudeixis d’aquestes jornades amb tots els teus sentits!
#calçotades #catalanfood #grilledonions #springonions #barbecuedonions #salsarroja #romescosauce #calçots #traditionalcatalan #catalancuisine #calçotades❤️ #calçotades🚀 #xixerella #andorra #bordaxixerella #lamassana #foodie #restaurant #food #foodies #arinsal #foodporn #andorre #bbq #andorralovers #yummy #chuleton #bordatipica #borda

LA MASSANA FOGONS 2024 Cuina d’hivern, inclusió i fusió

By admin

×

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× Bon dia | Buenos dias